Vydržte při sexu mnohem déle

Výdrž při sexu je ošemetná věc. Vy byste chtěli mít sex déle, ale váš partner to prostě dlouho nevydrží a přichází příliš brzy. Co můžete v takovém případě dělat? Zde je pár tipů pro lepší a delší sex.

Mnoho lidí si jistě přeje mít delší sex a prodloužit si tuto báječnou mezilidskou milostnou hru. Nikdy není lepší způsob, jak zapomenout na vše kolem sebe a na každodenní život než při sexu. To je jistě případ mnoha lidí. Je to láska a kontakt s kůží, cítění a pouštění, být bez zábran a přijímat a dávat zároveň. Bohužel, sex není vždy to, v co byste mohli doufat, a tolik lidí jej považuje za příliš krátký a chtěli by mít sex déle. Co tedy udělat, aby láska vydržela déle a co vlastně v tomto kontextu znamená dlouhé a krátké?

Co přesně je při sexu „příliš brzy“?

Každý si sám určí, co je při sexu dostatečně dlouhé. Někdy stačí rychlovka. Co je ale průměrná délka sexu a co je „normální“ a co „příliš brzy“ nebo „krátké“? Je to jasné: Bohužel je pro oba frustrující a prostě „příliš krátké“, když muž už neovládá ejakulaci a někdy přijde dřív, než veškerá legrace vůbec začala.

A tak chceme dát všem, kteří by chtěli mít sex JEŠTĚ delší, tipy, jak si mohou prodloužit dobu sexu. Protože to je obvykle ten křehký bod, který je někde časově omezený. Zapomeňme tedy na orgiastickou předehru a druhé, třetí a čtvrté kolo a soustřeďme se jen na sexuální část penetrace.

Metoda stop-and-go

Technika stop-and-go je ideální pro každého, kdo by chtěl mít sex déle. Můžete ji uplatnit při masturbaci, ale také v páru. Jakmile partner cítí, že se blíží k vyvrcholení, stimulaci zastavíte. Jakmile vyvrcholení odezní, můžete začít znovu.

Pěkný efekt tohoto cvičení: Muž se naučí ovládat sebe a své vzrušení a mít to pod kontrolou. S trochou cviku bude přesně vědět, kdy jde do tuhého a kdy může pokračovat. Toto cvičení je stejně jednoduché jako důmyslné. Pomáhá mužům lépe porozumět a používat své tělo. A docela zábavné je i cvičení ve dvojici nebo o samotě při sólo sexu.

Trénink pánevního dna

I muži mohou posilovat pánevní dno! Může to totiž zajistit delší sex. Zlepšuje také orgasmus a celkově výdrž. Koneckonců, to je to, co ženy dělají, aby měly dobrý sexuální život. Mít silné svaly pánevního dna pro něj znamená trénovat sval, který používá, když chce při močení zastavit proud moči. Pokud budete každý den na pár sekund cvičit napínání svalu, brzy uvidíte výsledky.

Užijte si sex ve všech jeho aspektech

Pro jistotu opakujeme už známé: sex je víc než pronikání. Jeho součástí je i všechno kolem. I když se na sebe podíváte a hltáte se pohledem, to už je sex. Každý dotek, který cítíte, každý pohled, každý polibek a každý druh stimulace vašeho těla je sex. Vložení penisu do vagíny a pohyb tam a zpět je to, co si běžně spojujeme se sexem, ale kdybychom nedělali nic jiného, ​​byl by sex zatraceně smutná, jednorozměrná věc.

Proto také platí pro všechny, kteří chtějí mít sex déle: Nemyslete jen na fázi, ve které muž vaginálně či análně proniká do ženy, ale i na všechny ostatní stránky sexu. Prodlužte si to, užijte si předehru a už to vnímejte jako součást vašeho milování.

I mezi fázemi pronikání byste měli do hry začlenit to, čemu se říká „předehra“, tedy vzájemné dráždění a užívat si to. To zajišťuje pomalu, ale neustále rostoucí úroveň vzrušení a oba z toho těží. A díky tomu sex nebude trvat jen požadovaných 30 minut, ale bude trvat celou noc.

Dýchání

Zní to hodně jako jóga, ale dýchání je důležité, aby člověk vydržel déle. V konečném důsledku můžete dechem ovládat spoustu věcí, a dokonce prodloužit sex. Pokud tedy dýcháte pomalu a rovnoměrně, můžete vydržet déle. Není to ale o zadržování dechu. Protože pak se v krvi hromadí více adrenalinu a oxidu uhličitého. A k orgasmu dojde ještě rychleji.

Sexuální pomůcky: erekční kroužek, masti a extra silný kondom

Po všech technikách existuje samozřejmě i několik nástrojů, které mohou problém vyřešit. Pokud je tedy partner v posteli příliš rychlý, může použít například erekční kroužek. Tím je zajištěno, že se krev hromadí ve ztopořeném penisu a nemůže tak rychle uniknout. Zkuste to, ale ujistěte se, že jste vybrali správnou velikost a manipulaci. Muži by tuto věc neměli nosit déle než 20 minut.

Co dalšího můžete udělat, aby vám partner vydržel déle? Používejte kondomy, které jsou tlustostěnné, tedy ne tak citlivé. To snižuje stimulaci a umožňuje mu vydržet déle. Kondomy jsou často navrženy speciálně pro anální styk, ale stále je můžete použít i pro vaginální styk. Existují i ​​kondomy, které díky tekutině žalud lehce znecitliví. Ty jsou obvykle zejména pro muže, kteří trpí předčasnou ejakulací. 

Tento typ tekutiny je dostupný také jako mast. To také působí mírně anesteticky a tlumí jeho vzrušení. Mast se aplikuje před sexem. Jen byste měli mít na paměti, že tento krém také mírně znecitlivuje poševní oblast, takže je lepší jej používat pouze s kondomem, jinak by váš sex mohl v negativním smyslu trvat dlouho, protože nikdo nic necítí.

Technika stlačení

Při technice stlačení, kdy hrozí, že partner přijde příliš brzy, žena tlačí na konkrétní bod. K tomu tlačí palcem, ukazováčkem a prostředníčkem bod přímo pod okrajem žaludu po dobu asi 15 sekund. Tím je zajištěno, že penis mírně ochabne, takže netlačte příliš dlouho, dokud křivka vzrušení opět mírně nepoklesne. Zkuste tuto techniku ​​jednou. Může ji použít i muž sám a vyzkoušet si ji při masturbaci.

Žijte lépe

Ano, mnoho lidí to jistě nechce slyšet, ale požitkářský a bohužel často nezdravý životní styl také znamená, že tělo nemá dostatek sil na sex. Zde je několik bodů o sexuálním zdraví, na které byste měli myslet, protože všechny poškozují mužskou stabilitu: kouř, konzumace alkoholu, stres, nadváha, nedostatek spánku, depresivní nálady, psychologický tlak ze selhání, léky nebo některá onemocnění.

Přemýšlejte o hloupých věcech

Tento tip je prastarý a není příliš sexy, ale pokud vám pomůže, udělejte to prosím: Během sexu, když je to nejlepší a vrchol je na dosah, myslete jen na něco, co se sexem nemá nic společného. Něco, co je trochu zarážející. Ať už jsou to lidé, kteří vám připadají hrozní, jídla, která jsou nechutná, nebo mentální úkoly, jako je mentální aritmetika nebo přemýšlení o tom, co jste měli k snídani. Hlavní věc je, že vás to vrátí na chvíli zpátky na zem. To může pomoci.

Důležité upozornění: Snažte se ve vztahu neztrácet chuť na sex. Pokud máte přetrvávající potíže a mohou za nimi být fyzické příčiny, vyhledejte lékaře a vyhledejte pomoc. Informace v tomto článku jsou pouze informativní a nenahrazují diagnózu od lékaře.

Zdroj: www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36151751/, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5904652/, názory autora






Celkem 5 komentářů

Baby to chcou déle, 20-30 minut nepřetržitě.
14.05.2024
Artofp
13.05.2024

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat